Beoordelingen over Brilliance SF

 • Anna
  Ik kocht onlangs Brilliance SF-crème, een paar maanden geleden. Na 2 weken gebruik verschenen de eerste vruchten. Het effect is uitstekend, alsof ik de salon heb bezocht voor een facelift.
  Brilliance SF
 • Sophie
  Ik kocht de Brilliance SF anti-aging crème niet voor mezelf, maar voor mijn moeder. Ze wilde al lang rimpels wegwerken, maar ze is bang om naar de salon te gaan. Tijdens het aanbrengen verdwenen alle rimpels, zelfs diepe, .
  Brilliance SF
 • Sophie
  Ik wilde al heel lang pigmentvlekken op het gezicht en een slappe huid verwijderen. Ik bestelde Brilliance SF-crème online en bleef in een aangename schok achter. Effecten in slechts 2 weken. De pigmentatie is verdwenen en de huid is strakker geworden.
  Brilliance SF
 • Anna
  Gedurende de hele loop van het gebruik van Brilliance SF-crème heb ik geen allergieën of bijwerkingen ondervonden. Ik gebruikte het in de hoop rimpels weg te werken en ik heb het! Ik raad iedereen aan.
  Brilliance SF
 • Lotte
  Ik heb Brilliance SF-crème strikt volgens de instructies gebruikt. Het effect is uitstekend. De pigmentvlekken en rimpels zijn verdwenen. De kringen onder mijn ogen verdwenen ook van mijn gezicht.
  Brilliance SF
Gebruikersbeoordeling Brilliance SF
4.6
27